Over OnsWie zijn wij

wat woorden over ons

Eten is voor mij veel meer dan voeding voor je lichaam. Ik zie het als voeding voor je ziel, een sociale aangelegenheid, herinneringen en liefde. Er is niks mooiers dan een avond lekker eten en omringd zijn met dierbaren.

 

Waarom zou je voor ons kiezen?

Mijn kookstijl kenmerkt zich door mijn karakter, met name het aspect dat ik vind dat er op de wereld zo veel lekkers is, dat ik niet kan kiezen. Uiteraard ben ik verliefd op mijn eigen keuken, daar ligt mijn jeugd. Tijdens reizen kwam ik in aanraking met zo veel meer dat ik besloot dat er helemaal niet gekozen hoeft te worden. Ik ging voor “fusionfood”. Ik leerde de Thaise keuken kennen en werd verliefd op de Italiaanse pasta’s en de Spaanse Paella, Surinaamse nasi en Hollandse stamppot.

Onze feitjesLeuke weetjes

Tevreden klanten

Waanzinnige schotels

Tevreden medewerkers

Gewerkte uren

Klant belevingenWat klanten van ons vinden

IMG-20181108-WA0015

Op bezoek gaan bij familie is altijd leuk. Bij mijn zus op bezoek gaan is altijd weer een avontuur. Er zijn momenten geweest dat ik iets in mijn mond stopte en eigenlijk niet kon geloven dat het zo lekker was. Wanneer je iets proeft wat je nog nooit eerder hebt ervaren, dan brengt dat een bepaald euforisch gevoel met zich mee.

Hatim haddad
Dankbaar broertje