Op locatieEatWellTreats

EatWell onderweg 

Regelmatig zijn wij met het team op verschillende locaties te vinden. Zo kan je ons vinden op een bevrijdingsfestival of tijdens cultuurlokaal in Zoetermeer. Wij hebben dan van alles bij ons zoals; jam, gezonde repen of taarten. Wil je weten waar we zijn? Volg ons op Facebook en instagram en hopelijk tot zien achter onze kraam. 

Koken op locatie 

In samenwerking met Urban Life Health Centre zijn wij regelmatig naar Ibiza afgereisd op te koken tijdens een Yoga-retreat. 

Hierin zijn we inmiddels ervaren en erg gedreven. Wij zijn de hele week op locatie aanwezig en bereiden het ontbijt, lunch en diner.

 

Samen met Banyan Yoga en Lama Jigme Namgyal zijn we afgereisd naar de Belgische Ardennen waar we voor een healthy retreat hebben gezorgd. In mei staat de volgende samenwerking gepland.

In samenwerking met DFTZ zijn we aanwezig geweest bij het winterkamp waar we voor het hele kamp het hele weekend hebben gekookt, rekeninghoudend met een drukke, sportieve planning. In het menu hebben we hiervoor aanpassingen gemaakt.

Walking diner of brunch

Tot een capaciteit van 75 personen, verzorgen wij regelmatig walkingdiners. Hiervoor maken wij een menu op maat en zijn we aanwezig om te zorgen dat de gerechten prachtig worden uitgeserveerd. Bij ons laatste diner hebben we gezorgd voor 300 couverts. 

In overleg maken wij een volledig menu naar wens. Dat kan zowel vegetarisch als veganistisch.

Voor meer informatie, neem contact met ons op. Vanwege een drukke agenda, raden wij dat u dat tijdig laat weten om teleurstellingen te voorkomen.

Neem contact met ons op  Neem contact met ons op